Pensiunea Alex Cheia

Pensiunea Alex Cheia

Pensiunea Alex, situata in statiunea Cheia din judetul Prahova, este o oaza linistita in mijlocul naturii, unde oaspetii pot experimenta confortul si frumusetea peisajului montan. Construita cu grija pentru detalii si ospitalitate, pensiunea ofera o atmosfera primitoare si relaxanta. Cladirea pensiunii se imbina armonios cu peisajul inconjurator, avand un aspect traditional, dar si dotari moderne pentru a asigura un sejur placut. Camerele sunt confortabile, decorate cu gust si echipate cu tot ce este necesar pentru a satisface nevoile oaspetilor. Curtea pensiunii este un loc perfect pentru relaxare. Gradinile ingrijite, aleile pline de flori si zonele de odihna sunt create pentru a oferi un cadru pitoresc si relaxant iar o terasa insorita este locul ideal pentru a savura o cafea sau a petrece serile in compania celor dragi. De asemenea, locatia strategica a pensiunii permite accesul facil catre numeroase atractii turistice din zona, precum si catre trasee montane pentru cei pasionati de drumetii. Pensiunea Alex inseamna mai mult decat un simplu loc de cazare; este un refugiu plin de farmec in inima naturii, oferind o experienta autentica a vietii de la munte. In zona se pot vizita:Muzeul de Antropologie Francisc Rainer, Muzeul Flori de Mina, Manastirea Suzana, Manastirea Cheia si Lacul de acumulare Maneciu. De asemenea se pot face drumetii in Masivul Ciucas si imprejurimi. Suntem destinatia perfecta pentru un sejur de neuitat. Va steptam cu drag!
CAZARE
de la
EUR5566EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Alex

Pensiunea Alex

Pensiunea Alex, situata in statiunea Cheia din judetul Prahova, este o oaza linistita in mijlocul naturii, unde oaspetii pot experimenta confortul si frumusetea peisajului montan. Construita cu grija pentru detalii si ospitalitate, pensiunea ofera o atmosfera primitoare si relaxanta.Cladirea pensiunii se imbina armonios cu peisajul inconjurator, avand un aspect traditional, dar si dotari moderne pentru a asigura un sejur placut. Camerele sunt confortabile, decorate cu gust si echipate cu tot ce este necesar pentru a satisface nevoile oaspetilor.Curtea pensiunii este un loc perfect pentru relaxare. Gradinile ingrijite, aleile pline de flori si zonele de odihna sunt create pentru a oferi un cadru pitoresc si relaxant iar o terasa insorita este locul ideal pentru a savura o cafea sau a petrece serile in compania celor dragi.De asemenea, locatia strategica a pensiunii permite accesul facil catre numeroase atractii turistice din zona, precum si catre trasee montane pentru cei pasionati de drumetii.Pensiunea Alex inseamna mai mult decat un simplu loc de cazare; este un refugiu plin de farmec in inima naturii, oferind o experienta autentica a vietii de la munte.In zona se pot vizita:Muzeul de Antropologie Francisc Rainer, Muzeul Flori de Mina, Manastirea Suzana, Manastirea Cheia si Lacul de acumulare Maneciu.De asemenea se pot face drumetii in Masivul Ciucas si imprejurimi.
CAZARE
de la
EUR6166EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii

Pensiunea Alex

Situata in statiunea Cheia, Pensiunea Alexd dispunede 16 camere, mobilate si utilate modern, restaurant, bar, foisor, gratar, parcare privata gratuita Camerele dispun de balcon, grup sanitar propriu, cabina de dus,tv ecran plat,mini frigider, incalzire prin centrala,internet, wireless si articolede toaleta.
CAZARE
de la
EUR7019EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Alex (Comuna Maneciu)..

Pensiunea Alex (Comuna Maneciu)..

Situata in Cheia, pensiunea Alex ofera cazare cu acces gratuit la internet WiFi, facilitati de gratar si un restaurant cu bar. Proprietatea asigura parcare privata gratuita. Camerele pensiunii Alex au balcon, TV cu ecran plat si o baie cu dus si articole de toaleta gratuite. Proprietatea serveste un mic dejun continental in fiecare dimineata, iar cina poate fi savurata la restaurantul pensiunii.
CAZARE
de la
EUR9341EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii