Villa Sunflower Beach Hotel se află in Alanya, la 3 minute de mers pe jos de Plaja Konakli, și pune la dispoziție o zonă in aer liber sezonier, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Acest proprietate include un club pentru copii, precum și un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Proprietatea are divertisment de seară și room-service.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, ibric electric, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat, balcon și baie cu duș. La Villa Sunflower Beach Hotel, fiecare cameră include lenjerie de pat și prosoape.

Villa Sunflower Beach Hotel pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La acest hotel de 4 stele puteți juca tenis de masă și darts și la dispoziție inchiriere de biciclete și inchiriere de mașini.

Personalul de la recepția deschisă non-stop, vorbitor de germană, engleză britanică, rusă și turcă, va oferi oricand cu plăcere asistență oaspeților.

Acest hotel se află la 12 km de Autogara Alanya și la 13 km de Aquapark Alanya. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa-Alanya, situat la 54 km de Villa Sunflower Beach Hotel.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Villa Sunflower Beach Hotel, Alanya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate