Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Hotel Website: www.templehotel.net

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.


Localizare:

Hotelul este situat la 30 de metri de mare, la 300 mentri de centrul orasului AltinKum si la 90 de km de aeroport.


Website:

https://templehotelsdidim.com/


Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, piscina, camera de jocuri, bar, internet, darts, baie turceasca, sauna, zona pentru fumatori, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, receptie deschisa non stop, parcare.


Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu: televizor, aer conditionat, minibar, seif, uscator de par, baie privata si balcon. 

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată. ATENTIE: Tarifele includ transferul pentru DIDIM, dus-intors, valabil pentru un grup de min. 4 persoane.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Temple Beach Hotel, Didim, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate