Ziua 1
Bacau - Bucuresti - Sofia - Skopje (880 km) La ora 01:00 ne intalnim cu insotitorul de grup si ne imbarcam spre Skopje, pe traseul Bacau - Bucuresti - Ruse - Sofia. Tur de oras cu autocarul Sofia, un oras vibrant cu istorie bogata, cu o puzderie de cladiri istorice, lacasuri de cult spectaculoase, muzee interesante, strazi cu magazine si cafenele imbietoare si parcuri superbe. Ne oprim in apropierea celui mai animat bulevard din Sofia, Bulevardul Vitosha si pornim la pas printre magazine de designeri in cautare de chilipiruri. Ajungem la Catedrala Sveta Nedelya ce ne impresioneaza cu domurile sale rotunde in stil bizantin. In contrast total, mica Biserica Sveti Georgi (Rotunda), ridicata in sec. IV apare ca o miniatura. O alta biserica a dat numele Capitalei, Biserica Sf. Sofia, aceasta fiind una dintre cele mai vechi biserici, subsolul ei gazduind o veche necropola si vestigii ale altor patru biserici. Continuandu-ne periplul, vom remarca faptul ca in Sofia alterneaza vechiul si noul, monumente sovietice si vestigiile medievale. Mai putem vedea superba cladire a Moscheii Banya Bashi. Ne continuam deplasarea si poposim in frumoasa capitala a Macedoniei - Skopje: un oras care a fost aproape complet distrus de un cutremur devastator in 1963. Cladirile noi si statuile moderne prezente in numar mare sunt parte din programul urbanistic guvernamental de reconstructie si amenajare a Capitalei, Skopje in 2014. Cazare hotel 3* in Skopje.

Ziua 2
Skopje - Ohrid (170 km) Dupa servirea micului dejun, exploram misterioasa fortareata Kale si Podul de Piatra, ajungem la Casa Memoriala a Maicii Tereza, in Piata Macedonia si la statuia lui Alexandru cel Mare, cat si la Moscheea Mustafa Pasha, cu al sau candelabru impunator cu peste 100 de becuri. Ne plimbam prin Vechiul Bazar, pe alei inguste pavate cu piatra cubica si flancate de sute de tarabe de lemn peste care pluteste o mireasma de ceai aromat si delicii savuroase care sfaraie pe gratare. Dupa-amiaza calatorim spre Ohrid, prin Canionul Matka - un canion impresionant, sapat de apele turcoaz ale raului Treska. Ohrid, cunoscut si drept Ierusalimul din Balcani datorita celor 365 de biserici construite in zona te fascineaza cu unul dintre cele mai adanci lacuri din Europa, inscris in Patrimoniul Unesco inca din anul 1979. Timp liber la dispozitia turistilor pentru plimbare in jurul lacului, sau mini croaziere organizate pe lac. Cazare hotel 3* in Ohrid.

Ziua 3
Ohrid - zi de plaja & relaxare / Optional Albania Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja si relaxare sau optional excursie in Albania (40 Euro/persoana). Vizitam Tirana - Piata Skanderbeg, unde veti vedea statuialui Skanderbeg - eroul national al Albaniei, Turnul cu Ceas (35 de metri inaltime), Moscheea Ethem Bey - ce prezinta fresce cu copaci, cascade si poduri, rare pentru arta islamica, Biblioteca Nationala si Muzeul National de Istorie. Dupa-amiaza vizitam Durres, una dintre cele mai frumoase statiuni de litoral ale Albaniei. Seara revenim la Ohrid. Cazare hotel 3* Ohrid.

Ziua 4
Ohrid - zi de plaja & relaxare Mic dejun. Zi libera la dispozitia turistilor. Cazare hotel 3* Ohrid.

Ziua 5
Ohrid - Bitola - Sofia (440 km) Mic dejun. Pornim catre Bitola - supranumit in perioada Imperiului Otoman Orasul Consulatelor, unde vizitam Biserica Sf. Dimitrie, Moscheea Isak Beg, Bazarul Vechi, Orasul Antic Heraclea Linkestis, Turnul cu ceas si ne bucuram de o plimbare pietonala pe strada Shiroc Sokak. Spre seara sosim in capitala Bulgariei, Sofia. Cazare hotel 3* Sofia.

Ziua 6
Sofia - Bucuresti - Bacau (690 km) Mic dejun. Ne imbarcam in autocar si plecam spre casa. Pauza de masa in Bucuresti si sosire spre seara, in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.


29 EURO reducere pentru plata integrala pana la 20.04.2021

Pret: 299 EURO / 270 EURO tarif non-refundable
Supliment camera single: 135 EURO

IMBARCARE DIN Bacau
Pentru 6 sau mai multi turisti, operam transferul gratuit din toate orasele regiunii Moldova catre locul de imbarcare.

PRETUL INCLUDE
- Transport cu autocar licentiat
- 5 nopti cazare cu mic dejun(1 Skopje, 1 Sofia, 3 Ohrid)
- Tururi de oras Sofia, Skopje, Ohrid
- Insotitor din partea agentiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Excursie optionala Albania (40 Euro/pers.)
- Taxe hoteliere (se achita direct de turist la receptia hotelurilor)

EXCURSII OPTIONALE
- Excursie Albania: 40 Euro. Servicii incluse: ghid local, transfer

CONDITII FINANCIARE

TARIF FLEXI

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inainte plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.

TARIF NON-REFUNDABLE

TERMENE DE PLATA:
- 50% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 50% din pretul pachetului turistic pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (20.04.2021).

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 50% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (20.04.2021);
- 100% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face dupa expirarea termenului de valabilitate a ofertei (20.04.2021).

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bacau - Skopje
Transport Autocar Sofia - Bacau

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bacau catre Circuit & minisejur Lacul Ohrid (6 zile), Toate locatiile, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate