Descriere

Hotelul este situat in zona de vacanta Kemer Beldibi, chiar pe plaja, complet renovat in anul 2019,un concept ultra all inclusive , oferă facilități spa de lux și o piscină în aer liber cu vedere la Golful Antalya.


Localizare

Hotelul este situat in zona statiunii Kemer Beldibi, chiar pe plaja. Centrul cu multe magazine, restaurante și baruri este la aproximativ 1 kilometru. Aeroportul Antalya este la aproximativ 40 de kilometri.


Facilitati hotel

Hotelul ofera camere cu vedere la gradina si piscina, camere ce sunt dotate cu aer conditionat , minibar, telefon, tv cu ecran plat si wifi gratuit in tot complexul. Sunt disponibile 3 restaurante principale si 6 baruri distribuite in tot complexul . De asemenea , pentru zona de relaxare ,hotelul detine un centru de fitness, wellness, sporturi de plaja si 2 piscine exterioare si una interioara.


Website

http://Website:https://www.corendonhotels.com.tr/grand-park-kemer-enTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion ROT 7667 Cluj Napoca - Antalya; Avion ROT 7668 Antalya - Cluj Napoca; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bacau catre CORENDON PLAYA KEMER, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate