Descriere: Finata Studios este o proprietate mica, destinata exclusiv adultilor, care se bucura de o locatie pe malul marii, la doar 20 m de plaja cu nisip si la 45 km de aeroportul international din Corfu. Complet renovat in 2018, ofera studiouri si apartamente ieftine, toate dotate cu o  chicineta . In plus, oaspetii au acces complet la hotelul partener, inclusiv o piscina, o sectiune de plaja, un restaurant si doua baruri.

Localizare: Situat in Kavos, regiunea Corfu, Finata Studios este situat la 300 de metri de plaja Kavos. Proprietatea este situata la cativa pasi de plaja Kavos, la 2,4 km de plaja Arkoudilas si la 2,5 km de plaja St Peter.

Dotari camere: Toate camarele dispun de  un balcon, un birou si o baie privata cu dus, precum si o chicineta. 

Facilitati hotel: Hotelul dispune de un restaurant A la Carte,sala de biliard,Lounge Bar, serviciu menajer(zilnic),pisicna,snack bar,schimbare prosoape(2 ori pe saptamana),mini golf (extracost).

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - CORFU 2023 Bucuresti - Corfu; Taxe de aeroport; Avion CORFU - OTOPENI 2023 Corfu - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Finata Studios (Corfu), Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate