La Pirogue

Mauritius Mauritius
Royal Road, Wolmar, 0000 Flic-en-Flac, Mauritius
Renumit pentru autenticitatea sa, La Pirogue, Mauritius este bine versat in arta ospitalitatii mauritiane. Aceasta statiune s-a bucurat de o reputatie solida pentru romantism si servicii excelente inca de la crearea sa in 1976. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Hotel Website: www.lapirogue.com/en

Localizare

Situat pe coasta de vest, direct pe o frumoasa plaja lunga de nisip de aproximativ 1,5 km. Satul Flic en Flac cu facilitati de cumparaturi si divertisment este la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos. Orasele Quatre Bornes si Black River sunt la aproximativ 10-20 km. Port Louis, capitala Mauritius, este la aproximativ 20 km.

Timp de transfer: aproximativ 1 ora.


Facilitati hotel

La Pirogue are un centru de fitness si o piscina mare in aer liber. Complexul este inconjurat de gradini tropicale intinse.

Camerele spatioase au aer conditionat, TV LCD si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. Baile private includ cada si dus separat.

Cele 2 restaurante ale complexului servesc o varietate de preparate din bucataria internationala. Oaspetii se pot relaxa langa plaja si la piscina sau pot vizita centrul spa al complexului partener invecinat. De asemenea, sunt disponibile terenuri de tenis si facilitati de caiac, navigatie si windsurfing.

Pentru iubitorii de golf se ofera un serviciu de transfer cu barca la Clubul de golf Ile Aux Cerfs cu 18 gauri de la Pointe Maurice.


 


Website

https://www.lapirogue.com/enTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 40% la rezervare -Diferenta de 60% se achita cu pana la 35 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata !

vezi mai multe

▶ Bilet de avion cu plecare din Bucuresti

▶ 7 nopti cazare

▶ Masa in functie de hotelul ales

▶ Transfer aerport-hotel-aeroport

▶ Asistenta turistica in limba engleza

▶ Flex tarif

vezi mai multe

▷ Alte taxe

▷ Asigurare medicala si storno

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre La Pirogue, Mauritius, Mauritius

Verifica tarife si disponibilitate